Activitati pentru drum

Activitati pentru drum

Cei mici au intrat in vacanta iar cei mari asteapta cu nerabdare concediul. Daca planuiti sa plecati pentru cateva zile departe de casa, cu siguranta drumul este o problema care va da batai de cap. Dupa ce alegeti modalitatea de transport, cautati cazare, activitati, rezervati in avans intrarile la diferite obiective, va ganditi cum pregatiti bagajele, le masurati si cantariti pentru ca ele sa incapa in portbagaj sau sa nu treaca de limita admisa la imbarcarea in avion,  mai ramane doar sa gasiti o activitate ca ii va tine pe cei mici ocupati in orele pe care le veti petrece pe drum. Ai spune ca e ceva usor insa 5 ore pot parea 10 daca copilul este plictisit si intreaba mereu “Am ajuns? Mai avem? Cand ajungem?”. NURIO vine in ajutorul vostru cu cateva idei si jucarii care sa ii tina pe cei mici ocupati iar voi sa incepeti vacanta cu adevarat.
Pentru fiecare idee, va vom arata si produsul disponibil pe www.nurio.ro.


1. Desenatul si coloratul
Aveti nevoie de o carte sau planse fie simple, fara desene, fie planse imprimante cu diferite desene pe care cei mici le pot colora dupa propria imaginatie. Mai aveti nevoie si de o tabla sau un suport pe care sa fie asezata pagina si un pahar de unde sa ii fie usor sa isi aleaga culorile.

Set planse de colorat cu animale, creioane si autocolante

Carte de colorat - animalute

Creioane Colorate 24 Culori/set Pastels


2. Indiferent de varsta, puzzle-ul este o activitate care ne tine ocupati ore intregi. Pentru drum, va recomandam unul magnetic, astfel ca piesele nu se vor prierde prin masina. Pentru cei mici avem puzzle-uri educative precum puzzle-uri despre traffic, animale de ferma sau chiar si tinute vestimentare.

Carte magnetica cu puzzle - Traffic

Carte magnetica cu puzzle - Ferma

Carte magnetica cu carduri si puzzle - tinute vestimentare


3.  Pasta de modelat
Poti folosi aceeasi tabla pe care s-a si desenat pentru ca cel mic sa construiasca din pasta de modelat fara sa faca multa mizerie. Majoritatea seturilor vin insotite si de accesorii cu care se poate modela, taia sau combina pasta modelatoare. Puteti juca un joc si construiti din plastilina obiective sau peisaje de care veti avea parte in vacanta voastra. 

Pasta de Modelat cu Accesorii - Birthday Cake


Pasta de Modelat cu Accesorii - Fun Cake


Pasta de Modelat Multipack - 6 Culori - Plastelino


4. Un prieten de drum
Cei mici se ataseaza de jucarii, mai ales de papusi sau animalute de plus. Adesea, aceste jucarii devin prietenii lor cei mai buni, prietenii care le tin de urat noaptea si le sunt alaturi indiferent de moment. Cu singuranta cel mic se vs simti mai relaxat daca il are alaturi pe necuvantatorul lui preferat. 

Jucarie de Plus Oita

Jucarie de Plus Dinozaur

Jucarie de Plus Unicorn​​​​​​​


Noi va dorim drum bun si vacanta placuta!
​​​​​​​Voi ce alte activitati de drum mai aveti? 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!