Activitati pentru ultimele zile de vacanta

Activitati pentru ultimele zile de vacanta
Mai sunt doar cateva zile pana cand incepe scoala iar sentimentele copiilor sunt diferite. De la entuziasmul intalnirii cu prietenii si colegii de clasa, la emotiile cunoasterii noilor profesori pana la tristetea de a nu mai avea asa mult timp pentru joaca.
Pentru a va asigura ca aceste ultime zile vacanta vor ramane in amintirile copiilor si vor incheia vara intr-un mod inedit, va propunem cateva activitati pe care le puteti desfasura impreuna.

1. Mergeti la film sau la teatru
Vara acesta au fost lansate multe filme animate, pentru copii, sau filme de familie. Daca nu aveti timp sa mergeti asa des la cinema, acum este ocazia perfecta pentru a va rasfata intreaga familie. Desigur, nu putem uita de deliciosul popcorn care face ca orice film sa fie si mai interesant. Stiti paharele reutilizabile, cu personajele din filme? Puteti achizitiona unu pentru fiecare membru al familiei astfel ca, atunci cand va veti uita acasa la un alt film, le puteti refolosi si va veti simti ca la cinema.
Daca copiii vostri sunt mai mari si au mai multa rabdare, puteti merge impreuna la teatru sau la un concert. Trupa lor preferata vine in oras? Povestea cu care au reusit mereu sa adoarma se joaca la teatru? Cu siguranta nu vor uita niciodata aceasta experienta!

2. Organizati un picnic
Daca vremea inca mai tine cu voi, puteti merge pe un deal, undeva in aer liber, unde cei mici sa alerge si sa se joace fara probleme insa, daca vremea nu va permite, puteti organiza picnicul si in mijlocul casei. Pregatiti gustarile preferate, luati o patura si cateva jocuri si sunteti gata de picnic. Cel mai important este sa petreceti timp impreuna, departe de calculator sau telefon.

3. Organizati o excursie
Fie ca plecati in apropierea orasului, prin natura, fie ca plecati putin mai departe si vizitati un alt oras, aceasta activitate este pe placul tuturor. Daca timpul va permite, puteti sta si peste noapte astfel ca totul se va simti ca o mini vacanta, care cu siguranta va prinde bine familiei.
Puteti considera excursia ca o lectie care sa pregateasca copiii pentru scoala. Descoperiti impreuna istoria orasului, puteti vizita un muzeu special si sa invatati impreuna cat mai multe lucruri interesante despre locul in care va aflati. Cu siguranta asta va fi un subiect povestit cu entuziasm si la scoala!

4. Mergeti impreuna la cumparaturile pentru scoala
Daca este ceva ce adoram sa fac cu mama mea, inainte ca scoala sa inceapa, era sa merg sa cumparam rechizite. Faptul ca aveam ocazia sa aleg caietele care imi placeau cel mai mult, penarul preferat si mai ales ghiozdanul care urma sa ma insoteasca un an de zile la scoala, ma faceau sa astept tot mai mult ziua in care le voi folosi.
Faceti acasa o lista cu necesarul pentru noul an scolar si mergeti impreuna la magazin pentru a cauta toate rechizitele impreuna. Cand va intoarceti acasa, stabiliti care este caietul pentru fiecare materie, culorile copertilor care vor imbraca noile carti si aranjati totul in biroul celor mici. Veti vedea ca entuziasmul lor va creste iar emotiile vor disparea usor-usor.

Voi cum va veti petrece ultimele zile de vacanta?
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!