Alegerea caruciorului perfect

Alegerea caruciorului perfect
Atunci cand familia se mareste cu inca un membru, emotiile si dragul cu care pregatim camera, hainutele si accesoriile bebelusului sunt nemarginite. Unul dintre cele mai importante aspecte este alegerea unui carucior. Pe langa design, caruciorul trebuie sa indeplineasca mai multe caracteristici despre care vom discuta in acest blog.

Este foarte important sa alegeti un carucior care sa se potriveasca stilului vostru de viata, sa fie in bugetul vostru si sa fie potrivit si pentru varsta celui mic.
Dimensiunile unui carucior sunt foarte importante. Unde “parcati” caruciorul atunci cand sunteti acasa? Aveti portbagajul suficient de mare pentru a-l transporta? Daca stati la etajul 6, liftul va permite sa intrati cu caruciorul? Sunt intrebari foarte importante la care trebuie sa va raspundeti atunci cand cautati modelul caruciorului. Trebuie sa luati in considerare dimensiunile caruciorului si spatial unde il puteti depozita. Daca nu aveti foarte mult spatiu, puteti alege un carucior care de pliaza usor atunci cand nu il folositi sau cand trebuie transportat. Tineti cont ca, poate exista situatia in care caruciorul trebuie manevrat cu o mana, in timp ce tineti copilul in brate.
Daca folositi des masina pentru a va deplasa fie in parc si la cumparaturi, fie in alte orase, este recomandat sa alegeti un carucior care sa includa si o scoica pentru masina. Daca folositi mijloacele de transport in comun, veti avea nevoie de un carucior usor, care se manevreaza si cu o mana, astfel ca urcarea si coborarea din mijlocul de transport nu va fi foarte dificila.
Pe ce drum circulati cel mai des? In oras, caruciorul trebuie sa poarta urca bordurile iar in zonele de case trebuie sa mearga cu usurinta pe pamant sau chiar si prin iarba. Carucioarele cu roti mai mari va vor ajuta sa treceti peste aceste “obstacole” iar bebelusul vas ta in siguranta, deoarece scaunele acestor carucioare oferta maim ult suport iar rotine absorb socurile, ca spre exemplu gropile de pe strada sau piatra cubica din centrele pietonale ale oraselor. In acelasi timp trebuie sa luati in considerare si anotimpul in care folositi caruciorul cel mai des, spre exemplu iarna trebuie sa optati pentru un carucior cu roti mari pentru a putea trece mai usor pe zapada.
In functie de cati copii veti avea, puteti alege si caruciorul. Daca asteptati gemeni, atunci un carurior special pentru gemeni este ideal pentru familia voastra. Carucioarele tandem au 2 locuri, fie alaturate, fie unul in spatele celuilalt. Daca va doriti mai multi copii, alegeti un carucior rezistent astfel incat sa il puteti utiliza si la urmatorul copil fara probleme. Chiar daca costa putin maim ult, in timp este o investitie buna.
Atunci cand cumparati un carucior pentru viitorul vostru bebelus, alegeti obligatoriu un carucior cu landou iar mai apoi puteti trece la cel sport. Cel mai usor este sa achizitionati un carucior care se transforma in functie de varsta celui mic.
Ce mai trebuie sa contina caruciorul? Sunt cateva accesorii care va vor face viata mai usoara precum cosul de cumparaturi, aparatoarea de ploaie, umbrella si chiar si o geanta speciala pentru scutece si mancare.

Acum ca stiti cum sa gasiti un carucior potrivit, va invitam pe www.nurio.ro, la sectiunea "La plimbare".
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!