BLACK FRIDAY! Nu rata ofertele noastre!

BLACK FRIDAY! Nu rata ofertele noastre!

Nu rata Black Friday!

In perioada 3-18 noiembrie 2023, la Nurio ai pana la 70% discount la produse in limita stocului disponibil!

Descopera numeroasele produse pentru bebelusi, la un pret accesibil, printre care se numara:

Aparatele pentru ingrijirea bebelusului
-Espressor lapte praf, masina de preparare a laptelui pentru copii sau bauturi calde

Acest aparat este conceput pentru a simplifica procesul de preparare a laptelui pentru bebelusi, asigurand o experienta sigura si convenabila pentru parinti.
Utilizati butoanele de pe panoul aparatului pentru a seta concentratia formulei, temperatura si volumul apei, iar aparatul va incalzi, amesteca si distribui automat bautura conform setarilor dumneavoastra.

-Cantar electronic pentru bebelusi

Cantarul electronic pentru bebelusi Nurio este ideal pentru monitorizarea greutatii copilului dumneavoastra. Acesta o capacitate maxima de 20 kilograme si permite monitorizarea cresterii si dezvoltarii copilului dumneavoastra, asigurand informatiile necesare. Ecranul LCD este iluminat si are dimensiuni generoase. Dupa efectuarea masuratorii, rezultatul ramane afisat pe ecran chiar si dupa indepartarea bebelusului. Forma ergonomica asigura confort si garanteaza siguranta copilului in timpul cantaririi.

-Incalzitor pentru biberoane

Aparatul multifunctional este un ''partener'' ideal pentru mamici si bebelusi, oferind posibilitatea incalzirii simultane a doua sticle cu lapte sau alte lichide.
Este compatibil cu orice tip de biberoane si sterilizeaza eficient la 100°C.
Cu termostat inteligent, mentine temperatura optima a laptelui, pastrandu-i calitatile nutritive.
Dispune de functii diverse cum ar fi prepararea iaurtului si decongelarea rapida a alimentelor la 40°C.
Usor de utilizat si curatat, cu buton tactil si functie de auto-oprire pentru prevenirea supraincalzirii. Materialul din polipropilena fara BPA asigura siguranta pentru sanatatea bebelusului.

-Sterilizator digital multifunctional

Acest dispozitiv all-in-one se mandreste cu un set complet de caracteristici, de la sterilizare la uscare, plus un incalzitor suplimentar de lapte si functie de deshidratare a alimentelor.
Are un panou de control tactil, suport pentru sticle, depozitare cu trei straturi, filtru HEPA si protectie inteligenta pentru un plus de siguranta. Faceti sterilizarea biberonului fara probleme cu acest dispozitiv uimitor. 

-Mini blender portabil

Un blender puternic care este simplu de utilizat si de curatat, cu 6 lame de extractie din otel inoxidabil foarte ascutite, cu o putere de 40 W pentru a face un shake hranitor in 30 de secunde.
Mini blenderul portabil este excelent pentru a face alimente delicioase si hranitoare, pentru a-ti atinge obiectivele legate de dieta si fitness, sarcinile de bucatarie simplificate, o nutritie sanatoasa pentru bebelusi.
Acest blender portabil de 420 ml poate fi incarcat complet in aproximativ 1-2 ore, iar o incarcare completa poate produce pana la 10 cani de suc si poate fi incarcat prin orice port USB.

Seturi de diversificare, care pot contine:
-Babetica
-Cana
-Castron
-Furculita
-Lingurita
-Farfurie 
Aceste seturi fiind disponibile in mai multe culori

Jucarii educative, care au ca rol:

Promovarea invatarii active care implica stimularea participarii active a jucatorilor in procesul de invatare. Prin intermediul provocarilor si sarcinilor interactive, acestea incurajeaza gandirea critica, rezolvarea problemelor si luarea deciziilor, oferind astfel o experienta de invatare practica.

Dezvoltarea abilitatilor cognitive, precum memoria, atentia, gandirea logica si matematica, este un alt aspect important. Jocurile educative ofera oportunitati de aplicare a cunostintelor in contexte practice, consolidand si imbogatind intelegerea.

Si invatarea colaborativa reprezinta, de asemenea, un element esential. Aceasta promoveaza dezvoltarea abilitatilor sociale, inclusiv comunicarea eficienta, lucrul in echipa si rezolvarea conflictelor. Astfel, jocurile devin instrumente puternice pentru construirea relatiilor interpersonale pozitive.




Ingrijirea bebelusului:
De la periute de dinti electrice cu incarcare USB, la centuri anticolici si pile electrice, gasiti tot ce aveti nevoie pentru a va ingriji micutul si a ii asigura un confort pana si in momentele mai neplacute, cum ar fi baita. 



Papusi cu accesorii:
Pe langa aceste papusi Kaibibi Baby, gasiti papusi din plus, potrivite pentru orice categorie de varsta si papusi cu carucior pliabil.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!