Castelul de nisip

Castelul de nisip
Atunci cand plecam la mare cu cei mici, galetuta si lopatica sunt nelipsite din bagajul nostru deoarcere una dintre cele mai iubite activitati, pastrata de generatii, este cu siguranta construirea castelelor de nisip. Pe langa faptul ca este o activitate distractiva pentru copii, care cu siguranta ii va tine ocupati mult timp, toata familia se poate implica in constructia celui mai mare si frumos castel de nisip.

Ce aveti nevoie pentru a construi un castel de nisip? In primul rand folositi o lotiune cu factor de protectie cat mai ridicat, alegeti un loc care sa fie suficient de aproape de apa insa unde valurile sa nu ajunga si sa va distruga constructia, sa aveti macar o galetusa si o lopatica, un steag care sa fie pozitionat pe cel mai inalt turn al castelului si, bineinteles, o camera foto cu care sa imortalizati rezultatul final.

NURIO va vine in ajutor atat cu uneltele necesare constructiei dar si cu cateva tructuri pentru a va ajuta si usura munca.

Roaba va fi de mare ajutor atunci cand veti aduna nisip pentru constructie. In variantele cu Pirat sau cu Sirena, vin la pachet cu 2 galetuse, dintre care una special creata pentru a varsa cu usurinta apa, si o forma speciala pentru nisip. 

Roaba cu Accesorii pentru Nisip - Model Pirat

Roaba cu Accesorii pentru Nisip - Model Sirena


Un accesoriu care mi-ar fi facut viata de constructor-profesionist-de-castele-de-nisip mult mai usoara este galetusa speciala in forma de turn. Vine in culori precum ROZ sau ALBASTRU si cu siguranta si adultii nostalgici vor construi cu drag folosind galetusa.



Un alt set practic, care vine cu multe accesorii insa si cu un rucsacel special pentru ca cei mici sa le poata transporta, contine inclusiv o morisca.

Set Rucsac cu Accesorii pentru Nisip - Model Unicorn


Iar acum ca aveti accesoriile pregatite, sa trecem la treaba!

1. In primul rand, asa cum am spus si mai sus, lotiunea cu factor de protectie cat mai inalt nu trebuie sa lipseasca din gentuta pentru plaja. Aplicati lotiunea si daca sunt cativa nori pe cei deoarece veti petrece cateva ore pe plaja.

2. Locul undeva construiti este foarte important. Luati in considerare faptul ca va trebui sa mergeti cu galetusa sa aduceti apa, deci drumul nu trebuie sa fie foarte lung. De asemenea, nisipul deja umed este perfect pentru construit.
Verificati cu atentie pana unde ajung valurile si alegeti locul imediat dupa linia valurilor.

3. Construiti un zid protector, care sa apere maretul castel de orice posibil atac al valurilor!


4. Dupa ce sunteti siguri ca nimic nu va poate ataca, trebuie sa incepeti cu fundatia constructiei. Pentru a construi o fundatie buna din nisip, umeziti bine nisipul cu apa iar mai apoi urcati-va cu picioarele pe nisip pentru a-l presa cat mai bine. Cu cat este mai puternica fundatia, cu atat si restul constructiei va rezista mai mult.

5. Construiti turnurile folosind galetusa iar pentru un efect wow, in varf puteti scurge nisip foarte ud strangand pumnul.

6. Este timpul pentru finisaje si arborarea steagului!

Acum ca sunteti pregatiti pentru constructie, sa ne lasati mesaje cu pozele voastre :) 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!