Cele mai frumoase filme pentru copii...și părinți

Cele mai frumoase filme pentru copii...și părinți
Mai sunt câteva zile de vacanță, toamna și-a intrat deja în rol iar ploaia nu mai vrea să se oprească. M-am gândit ce alte activități putem organiza cu cei mici iar raspunsul a venit de la Andrei, un prichindel de 3 ani care a fost pentru prima oară la Cinema.

Chiar dacă sunt la vărstă când nu au răbdare și pun zeci de întrebări chiar și în timpul unei reclame, momentul în care își vad eroii preferați pe marele ecran este mai mult decât ne-am putea așteptă. Cu ochii mari și plini de dragoste, Andrei l-a văzut pe Chase, cătelul polițist din Paw Parol care trebuia să își învingă teama de înălțime și, ca orice erou, să salveze orașul. Ce credeți? Andrei a rezistat eroic 80 de minute la Cinema și a plecat mai fericit decăt speram.

Care sunt cele mai frumoase filme care să le capteze atenția celor mici și să fie și pe placul adulților? Am facut puțin research printre cei mici și aceasta este lista noastră.

1. PAW PAROL: The movie
Când totul pare pierdut și cei mari nu mai fac față problemelor, Patrula Cățelușilor vine în ajutor. Aceștia trebuie să salveze orașul Aventurii din mâinile primarului care, în complicitate cu niște pisici obraznice, vrea să pună mâna pe putere.
Niciun cățeluș nu va fi prea mic pentru o aventură atât de mare!

2. INSIDE OUT
Personajele principale sunt cele cinci emoții din capul lui Riley, o adolescentă de 12 ani. Încă de la naștere, Bucuria, Tristețea, Frica și Dezgustul îi conturează personalitatea lui Riley și îi influențează toate deciziile.
Riley și părinții ei se mută în San Francisco și toată viața ei se schimbă. Dacă, în trecut, Bucuria era emoția ei dominantă, odată cu mutarea în noul oraș Tristețea și celelalte trăiri încep să preia controlul. Pornim astfel într-o călătorie din care și cei mici, dar și cei mari, învață cât de important este să ne acceptăm toate emoțiile.
Trebuie să vă marturisesc că și eu am vărsat căteva lacrimi la acest film.

3. Encanto
Chiar dacă filmul se lansează la finalul anului, cu singuranță trebuie să iși facă loc în programul familiei voastre.
Animația creată de Disney spune povestea familiei Madrigal care trăiește în Encanto, un orășel Columbia, și locuiește într-o casă magică, plină de culoare și veselie. Toți membrii familiei sunt înzestrați cu puteri demne de eroii Marvel, cu o singură excepție: tânăra Mirabel. La 15 ani, adolescenta se simte în plus printre ai ei, până când află că este singura care poată să-i protejeze, atunci când aceștia riscă să-și piardă abilitățile.
Și cui nu-i place muzica? Animația este un musical ce nu trebuie ratat.

4.  Toy Story
Toy Story e un super film despre puterea imaginației. Povestea are loc într-o lume în care jucăriile prind viață. Woody, un cowboy, rivaliează pentru atenția și dragostea micului Andy cu o altă jucărie, un astronaut pe nume Buzz.
La final, cei doi rivali vor deveni prieteni de nedespărțit, în încercarea de a se reuni cu copilul, după ce sunt despărțiți de acesta.
Dacă primul film va captat atenția, am vești bune. Sunt 4 părți care ne arată minunata viată a jucăriilor, Toy Story 4 având lansarea în 2019.

5. UP
UP e povestea unei aventuri ce depășește granițele vârstei în care nici măcar cerul nu mai e limita. Imaginația și curiozitatea îi poartă pe Russell și bătrânelul Carl pe tărâmuri misterioase, într-o peripeție de proporții.
Prin intermediul acestei prietenii surprinzătoare și a visurilor grandioase ale celor doi, cei mici vor învăța despre importanța empatiei, integrității, muncii în echipă și vor descoperi că uneori cele mai memorabile aventuri sunt cele la care nu te aștepți.
Cu singuranță este un film care va ajunge și în inima celor mari.

Cei mici au o listă lungă de filme preferate iar noi, cei mai mari, nu putem decăt să ne bucurăm împreună cu ei atunci când vedem filmul chiar și a 4a oară.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!