Draga femeie

Draga femeie
La multi ani! Astazi este ziua ta, as spune ca doar una dintre ele, dar astazi toata lumea te sarbatoreste! Universul te sarbatoreste. Soarele nu straluceste la fel de puternic. Pasarile iti canta o serenada iar florile se deschid pentru a-ti parfuma drumul.

Astazi este ziua in care toti se opresc o secunda si, zambind, se gandesc la fiecare femeie din viata lor.
Se gandesc la mama lor. Femeia care le-a dat viata si le-a fost alaturi din prima secunda si le va fi alaturi pana la ultima. Care i-a ghidat prin toate etapele vietii si, indiferent de situatie, mama mereu are un sfat bun care ii ajuta.
Se gandesc la bunica lor. Femeia care i-a rasfatat, le-a gatit tot ce a fost mai bun si care si-a lasat amprenta pe educatia lor. Care, chiar daca avea o pensie mica, mereu le-a cumparat turta dulce. Bunica care facea cel mai bun ceai atunci cand erau raciti si care spunea cele mai interesante povesti.
Se gandesc la iubita lor. Femeia care le umple inima de bucurie cu fiecare zambet. Femeia alaturi de care vor sa calatoreasca, sa ajunga la capatul lumii si cu care orice obstacol pare mai usor de depasit.
Se gandesc la fiica lor. Sufletul, inima, lumina ochiilor si persoana pentru care si-ar da ani din viata sa o vada zambind.

TU, femeie puternica, ai intampinat provocari grele pe parcursul vietii tale si ai depus eforturi extraordinare pentru a ajunge acolo unde esti astazi. Te-ai ridicat mai puternica de fiecare data cand ai cazut, si ai continuat sa mergi inainte cu o determinare fara margini. Esti o luptatoare care face fata tuturor provocarilor si obstacolelor vietii.

Ai avut inima franta, visele spulberate, ai avut dureri pe care nimeni nu le cunoaste dar iata, te-ai trezit, ai baut o cafea, te-ai aranjat si ai iesit din casa ca o invingatoare. Nu te subestima niciodata!

Esti fiica, prietena, mama, organizatoare, bucatar, psiholog, fotograf… esti acolo pentru toti si le poti rezolva pe toate. Nu este lucru pe care nu il poti face care asta iti propui.

Nu conteaza daca ai o cariera de succes sau nu, daca esti singura sau intr-o relatie, daca ai copii sau nu, esti o femeie puternica si capabila de a realiza orice iti propui.
Urmeaza-ti inima, indeplineste-ti visul si nu uita niciodata, TU esti motivul pentru care si noi suntem.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!