Filme de Halloween

Filme de Halloween
Astazi este Halloween, o sarbatoare “infricosatoare” sarbatorita mai ales in Statele Unite ale Americii. Sarbatoarea a inceput sa prinda popularitate si la noi, mai ales in randul celor mici care se pot costuma in eroii preferati si sa colinde pentru dulciuri.
Cum puteti organiza o seara de Halloween in familie? Aveti nevoie de popcorn, briose cu dovleac, bauturile preferate si un film pe cinste. Pentru filmul ideal avem cateva recomandari pentru voi.

1. COCO
Miguel este un baiat in varsta de 12 ani care viseaza sa devina un faimos musician, la fel ca idolul sau Ernesto de la Cruz. El porneste pe un drum plin de surprize unde il cunoaste pe Hector care ii devine prieten si partener de drum.
Filmul este bazat pe sarbatoarea Mexicana “El Dia de Muertos” iar filmul animat este o combinatie perfecta a unei povesti infricosatoare dar amuzanta, membrii decedati ai familiei lui Miguel fiind redati intr-un mod plin de caldura si amuzament astfel incat nici nu iti dai seama ca sunt defapt schelete.

2. CORPSE BRIDE
Filmul urmareste povestea lui Victor, un tanar pregatit de insuratoare, si a Miresei Moarte, care crede ca Victor ii este sortit. Victor descopera ca nimic pe lumea aceasta – sau pe cea urmatoare – nu il va tine departe de marea lui iubire.
Filmul ne arata lumea celor morti mult mai animata decat este descrisa in povesti iar optimismul, dragostea si descrierea vietii celor vii si a celor morti sunt atat de frumos spuse incat filmul ii va impresiona si pe cei mici, si pe cei mari.

3. FRANKENWEENIE
Viktor Frankestein este un baiat pasionat de regie si care realizeaza filme cu monstri, ajutat de bunul sau prieten, catelul Sparky. Atunci cand Sparky este calcat de o masina, Viktor realizeaza ca a ramas fara principalul sau star insa, ajutat de o lectie invata la scoala, Viktor promite sa isi readuca la viata prietenul patruped. Ajutat de un fulger, Sparky este readus la viata insa noua lui infatisare ii sperie pe vecini. Viktor trebuie sa ii convinga pe toti ca Sparky este acelasi bun prieten chiar daca nu mai arata la fel ca inainte.
Un film perfect pentru toti iubitorii de animale care cu siguranta isi vor strange in brate animalutul imediat ce filmul se va incheia.

4. HOTEL TRANSYLVANIA
Hotel Transylvania este un hotel din ... ati ghicit, Transilvania, condus de faimosul Dracula. La hotel toti monstrii se simt in largul lor, fara a fi deranjati sau fara a speria oameni.
Dracula organizeaza o mare petrecere pentru aniversarea fiicei sale, Mavis, unde sunt invitati cei mai de seama monstri precum Frankenstei, varcolaci, mumii si multi multi altii. Atunci cand vine vorba de mancare, Dracula comanda ceva din zona insa toata lumea lui se prebuseste cand aceasta este livrata de un muritor care se imprieteneste cu Mavis
Va recomandam sa vizionati toate filmele deoarece Hotel Transylvania are deja 4 parti lansate, toate la fel de amuzante, Hotel Transylvania 2, Hotel Transylvania 3: Summer Vacation si Hotel Transylvania: Transformania.

Iar acum va dorim vizionare placuta!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!