Filmele care să-ți aducă spiritul Crăciunului în casă

Filmele care să-ți aducă spiritul Crăciunului în casă
Mai sunt 28 de zile până la Crăciun!!!
Luna Noiembrie este aproape de final iar Crăciunul tot mai aproape. Știm cât de bine e să stai pe canapea, în pijamalele favorite și cu o pătură pufoasa lângă, cu o ciocolată caldă și popcorn, urmărind filmele tale preferate de Crăciun.
Am căutat și ne-am întrebat prietenii care sunt filmele lor favorite de Crăciun. Am reușit să facem o listă cu cele mai menționate filme și sperăm să vă transforme serile în adevărate seri de film.

1. Home Alone
Home Alone este unul dintre puținele filme care nu mai are nevoie de absolut nicio introducere.
Filmul spune povestea lui Kevin, un copil simpatic și foarte curajos care rămâne singur acasă de sărbători.
Aventurile pe care acestea le are până se întoarce întreaga familie acasă sunt amuzante pentru orice vârstă și niciodată nu putem spune că ne plictisim de ele.
2. The Princess Switch
Povestea prințesei are deja 3 părți, în 2021 fiind lansată și cea de-a 3a parte a filmului.
Filmul începe prin a ne spune povestea unei fete din Chicago, pasionată de bucătărie, care este invitată să participe la un concurs de gătit în in Belgravia. Aici o cunoaște pe logodnica prințului care, suprizător, arată la fel ca ea.
Cele 3 filme sunt amuzante și relaxante pentru întreaga familie.
3. Klaus
Klaus a fost catalogat imediat după lansare ca fiind unul dintre filmele de Crăciun ce trebuie neapărat văzute.
Povestea filmului Klaus este puțin diferită față de cele cu care suntem obișnuiți. Jesper este trimis de către tatăl sau la Cercul Polar pentru a-i da o lecție. Ajuns acolo, Jesper are un an la dispoziție să trimită 6.000 de scrisori sau va rămâne fără moștenire și fără orice fel de sprijin financiar din partea familiei.
În orășel, Jesper îl cunoaște pe Klaus și dezvoltă o prietenie emoționantă cu acesta. Klaus este un tâmplar care trăiește singur într-o cabană și confecționează jucării de lemn. Jesper plănuiește să se folosească de Klaus și de jucăriile acestuia pentru a-și atinge targetul de scrisori trimise.
4. The Polar Express
Eroul nostru este un băiețel care începe și să se îndoiască de existența lui Moș Crăciun si urcă la bordul trenului magic cu destinația Polul Nord, unde copiii din întreaga lume au ocazia să își lase îndoielile deoparte și să vadă cu ochii lor că Moș Crăciun există.
Odată ajunși la destinație, cei mici descoperă că lucrurile nu sunt exact ca în povești: elicopterul care ridică sacul de cadouri dărâmă o steluță din vârful bradului, renii moșului nu par la fel de blânzi și cuminți cum ne-am aștepta, iar Moșul nu e nici el la fel de jovial, ci mai degrabă un profesionist care are un job de făcut.
5. How the Grinch Stole Christmas și The Grinch
Grinch uraște Crăciunul și nu ascunde deloc acest fapt. Planul său măreț este să le strice tuturor locuitorii orașelului Whoville această sărbătoare. Împreună cu Cindy Lou, Grinch ajunge să îi învețe pe toți o lecție cu adevărat importantă despre sărbătoarea festivă.
Nu credem că mai trebuie menționat că, la finalul poveștii, Grinch este învăluit de spiritul Crăciunului.

Care sunt filmele voastre preferate pentru această perioadă?
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!