Halloween (II)

Halloween (II)
Ce gustări pregătim de Halloween?
Fie că e vorba de o petrecere de-a celor mici, o întâlnire cu prietenii sau o petrecere, gustările și bauturile tematice sunt foarte așteptate și bine primite.

Am facut o listă cu cele mai Halloween-y gustări.
1. Biscuiți glazurați
Fantome? Pălării de vrajitoare? Pisici negre? Puteți alege orice formă doriți și culorile preferate de glazură. Folosiți-vă imaginația și cu siguranță rezultatul va fii pe cinste.

2. Cupcakes
Cui nu-i plac brioșele? Pe fiecare brioșă puneți o bezea care să stea în picioare iar peste bezea turnați ciocolată alba.
Ce puteți face cu o brioșă și un biscuit rotund? Un paianjen prietenos! Așezați biscuitele peste brioșă și desenați-i cu glazură picioarele și ochii.

3. Pizza fingers
Toată lumea știe că vrajitoarele au degete lungi și subțiri însă Halloween-ul acesta se transformă într-o gustare delicioasă. Tăiați felii potrivit de subțiri și lungi din pizza voastră preferată pe care mai apoi trebuie să le împachetați (ca pe clatite) astfel încăt să arate ca degetele. ”Manichiura” vrăjitoarelor constă în bucăți de ardei gras.

4. Mummy-dogs
În orice altă zi am mânca hot-dogs însă de Halloween avem nevoie de ceva mai potrivit iar mumiile noastre sunt ideale. Aveți nevoie de crenvurști și ajuat de pâine. Înfășurați fiecare crenvurști în aluat ca și cum ar fi o bandă, iar apoi bagați mumiile în cuptor până aluatul se rumenește. Alături de mumii, puneți și un vas cu sos roșu.

5. Băuturi răcoritoare
Sucul de rodii se potrivește datorită culorii rosiatice însă efectul înfricoșător este dat de gheața pe care o vom folosi. Pentru asta aveți nevoie de căteva mănuși din material de plastic subțire (ca cele cu care algem produsele de panificație la magazine) – ATENȚIE! Nu folosiți mănuși medicinale deoarece acestea pot conține praf de talc! Umpleți mănușile cu apă și lasați-le la congelator peste noapte. Vărsați sucul într-un bol mare și adăugați gheața care acum arata ca niște mâini de monstru care vor păstra bautura rece pentru mult timp.

Voi ce gustări pregătiți?
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!