Lectura pentru cei mici

Lectura pentru cei mici
Mai sunt câteva zile până începe școala iar asta înseamnă că temele și lectura obligatorie se întorc și ele.
Toți părinții își doresc ca cei mici să fie pasionați de lectură însă cum îi convingem pe cei mici să citească? Sigur, fiecare copil este diferit iar pasiunile lor se schimbă cu timpul însă sunt câteva trucuri care să-I convingă să intre în minunata lume a lecturii.

1. Copiii adoră să petreacă timp cu părinții.
Căutați o carte cu povești sau una de tipul ”Știați că” și citiți împreună. Puteți face asta fie seara, înainte de culcare, fie să stabiliți o zi în care petreceți câteva ore împreună și citiți împreună. Atunci când cei mici vă vor vedea interesați de subiect, și ei vor deveni. 

2. Alegerea să fie a lor
Mergeți la librărie, alegeți secțiunea potrivită vârstei copilului și lăsați-l să-și aleagă cartea preferată. Cel mai probabil va alege o carte care atrage prin design însă curiozitatea lui îl va determina să citească.

3. Povestirea cărții
Întrebați adesea ce a citit, ce a înțeles. Cei mici vor încerca să va explice iar dacă curiozitatea dumneavoastră creste și încântarea lor de a explica va crește.

4. Filme și desene
Multe cărți au fost transpuse în filme și desene de success. Observați care sunt cele care îi plac cel mai mult și cumparați cartea pentru ca cel mic să afle mai multe detalii despre personajele lui preferate.

Voi cum vă convingeți copiii să citească?

Iar acum, că școala urmează să reînceapă imediat, vă dorim mult success!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!