Primul magazin NURIO

Primul magazin NURIO
23 Iulie 2022, ziua in care am ajuns mai aproape de voi prin deschiderea primului magazin fizic NURIO, in cadrul complexului Shopping City Deva.
NURIO a luat nastere in urma cu 3 ani cand am facut pasul cel mare si am lansat site-ul www.nurio.ro, un magazin online dedicat copiilor. Mereu ne-am bucurat sa vedem poze si filmari cu cei mici cand deschideau coletul si nu isi puteau stapanii emotiile, sa va citim mesajele si am asteptat cu sufletul la gura momentul cand va vom cunoaste, macar pe cativa dintre voi. Privirile celor mici, cand au pasit in magazin, ne vor ramane imprimate in suflet, la fel si zambetele parintilor cand isi vedeau copiii fericiti.
Alaturi de noi, la deschidere, au fost si Minnie impreuna cu Mickey Mouse, personajele care au bucurat copii de toate varstele. Mare ne-a fost bucuria cand am vazut si adulti, neinsotiti de copii, intrand curiosi in magazin, chiar din primele ore ale diminetii.
Pentru noi toate aceste lucruri au confirmat ca, indiferent de varsta, copilaria este parte din noi si, cu orice ocazie, ne intoarcem cu drag in timp, macar pentru cateva minute.
Copilaria este si motivul pentru care NURIO a luat nastere. De ce, va intrebati? Deoarece copilaria este un taram magic, un taram al fanteziei in care fiecare copil gusta din splendorile vietii. Este o perioada unica si importanta in viata oricarui om, o perioada de care trebuie sa ne amintim cu drag si nostalgie. Copilaria este ceea ce ne formeaza ca adulti si are un impact major pe viitorul nostru. Din dragoste pentru copii si copilarie, am promis in 2019 ca atentia noastra se va indrepta spre nevoile si dorintele celor mici.

Ce gasiti pe rafturile magazinului NURIO? Jucarii. Foarte multe jucarii!
Ne-am indreptat atentia spre jucariile educative pentru a usura procesul de invatare. Prin orice joc, cei mici invata cuvinte noi, forme geometrice, culori, sa citeasca sau isi pot imita parintii facand curatenie, mancare in bucataria lor complet accesorizata sau avand grija de o jucarie bebelus. Aceste jucarii combina perfect distractia cu educarea si dezoltarea micutilor.
Spre exemplu, jocul cu papusile are un impact pozitiv asupra dezvoltarii emotionale ale unui copil, indiferent daca vorbim de fetite sau baietei. Avand grija de o papusa, cei mici pot dobandi abilitati de igiena, precum spalatul pe fata sau pieptanatul.
Daca vorbim despre puzzle-uri, prin intermediul acestora, cei mici invata sa fie rabdatori iar daca sunt mai multe persoane implicate in completarea puzzle-ului, copiii invata sa comunice mai usor precum si cum sa se comporte intr-un grup. Principalul beneficiu al acestui joc este imbunatatirea coordonarii mana-ochi. Cel mici vad puzzle-ul, isi imagineaza cum trebuie sa arate si ce piesa se potriveste in acel loc apoi cauta piesa si o aseaza corect, alaturi de celelalte.
Saltelute pentru activitati, pasta modelatoare, jucarii de plus si cuburi de constructie sunt doar cateva dintre multele produse pe care le veti vedea frumos asezate pe rafturile magazinului.

Unde ne gasiti?
Va invitam sa ne vizitati in Shopping City Deva, Calea Zarandului 87, vis-à-vis de Auchan, unde colegele noastre va pot indruma spre jucariile potrivite fiecarui copilas.
Daca sunteti departe de Deva, magazinul nostru online, www.nurio.ro, va sta mereu la dispozitie iar mai jos aveti cateva poze din magazinul NURIO, deoarece ne dorim sa fiti alaturi de noi, indiferent de distanta.









 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!