Tendințe vestimentare pentru copii

Tendințe vestimentare pentru copii
Tendințe vestimentare pentru copii primăvară - vară 2021 

Vine, vine primăvara!

Iubești si tu primăvara? Ne place place iarna, dar cred că este atât de frumos când afară se încălzește, soarele strălucește mai mult, florile încep să  înflorească iar verdele padurii și al firului de iarbă ne desfată privirea. Natura prinde viață. Si odata cu ea prindem și noi puteri și mai multă poftă de viață. Ne simtim mai liberi si mai dornici să ne contopim cu natura si cu ceea ce se intampla in jurul nostru. Pentru ca natura ne este draga tuturor.


Minunat, nu-i așa?
După un an teribil de pandemie, sperăm cu adevărat că vom putea trăi din nou mai normal primăvara sau măcar vara. Toată lumea vrea să iasă din nou afară și să se bucure din plin de viață. Primăvara este perioada perfectă a anului pentru parinti si copii - frigul iernii s-a terminat, iar căldura verii este încă pe cale să vină. Asta inseamna ca urmeaza un anotimp in care tu si copilasii tai va veti petrece majoritatea timpului afara, fie in parc, fie la diferite evenimente culturale sau sportive. Copiii sunt dornici de joaca. Ei sunt in miscare in cea mai mare parte a zilei. Iar pentru asta au nevoie de haine frumoase si confortabile. Dar alegerea hainelor potrivite din garderobă pentru cei mici, dimineața, este aproape o chestiune de noroc, odată cu schimbarea vremii. Nicio altă perioadă a anului nu ne oferă atât de multe oportunităţi de a ne readuce garderoba în pas cu moda si cu necesitatile noastre. Pentru ca desigur este foarte important ca si copilul tău să poarte hainele potrivite.

Fiecare sezon de modă pentru copii este o petrecere pentru noi. Suntem curioși cu ce vin brandurile acum și care vor fi tendințele modei pentru copii pentru primavara-vara anului, mai atipic, 2021? S-ar putea să credeți că este încă puțin devreme, deoarece frigul inca isi face simtita prezenta. Dar sa nu uitam ca primavara este aici iar vara este imediat dupa colt. Dacă știi insa să intri mai repede in aceasta lume a modei copiilor, ai timpul necesar sa amesteci și sa asortezi mai bine în garderoba copilului tău hainele potrivite pentru diferite momente ale zilei. Și nu ne dorim cu toții mai multe seturi și combinații distractive? Așadar, ia-ți un moment pentru a vedea care vor fi noile tendințe de modă pentru fete si baieti. Pasiunea pentru moda nu are varsta si nici limite. Toate colecțiile noi revin încet în magazine, cu aspect proaspăt de primăvară și apar din nou inspirații de modă.

Primăvara de modă pentru copii are un nou aspect proaspăt si dătător de speranță. Aşteptăm cu totii cu nerăbdare moda de primăvară în acest sezon, care vine cu multe tendinţe cunoscute dar şi noi. Să ne inspirăm din stropii de culoare, modele incitante, contraste surprinzatoare şi contradicţii neaşteptate care merg perfect împreună! Nu numai vremea se schimbă, ci şi moda de primăvară! Iubim primăvara! Iar primăvara are multe de oferit în materie de modă. Acum că multi dintre noi lucrăm de acasă și școala se desfășoară la domiciliu, stilul confortabil devine o tendință practica si necesară. Ca și cum ai face exerciții fizice, dar cu stil. Gândiți-vă la haine brăzdate de linii curate, cu o bază de alb și multe culori primare și imprimări grafice. De asemenea nu ar trebui sa lipsească culorile vesele. Dar în stilul elegant și curat. Stilul preferat al băieților în acest moment! Cu imprimeuri florale, sirene, inimi, soare și modele pitorești din junglă, senzația de primăvara-vară se strecoară in noile colecții de îmbrăcăminte pentru copii. Modele haioase de imprimare cu teme animale dragi copiilor devine, de asemenea, sălbatică în 2021. Dungile de vară și tendința tie-dye sunt, de asemenea, esențiale în acest sezon. Lejeritatea și jucăușul caracterizează stilul în moda copiilor.

O tendință la care ne putem aștepta în acest sezon (și, de asemenea, în următorul sezon de modă) este utilizarea multor culori. Toate culorile curcubeului. Este imediat vizibil care sunt culorile de bază, cele naturale și culorile de accent. Ceea ce face ca diagrama de culori să fie un instrument complet și indispensabil pentru achiziționare! Dar cum combinați sau stilizați cel mai bine culorile? Pe lângă combinații monocrome cu accente de culoare, culorile complementare oferă un aspect captivant în moda pentru copii. Dar, mai presus de toate, este primăvara culorilor vii. Culorile din colecțiile de îmbrăcăminte pentru copii devin din ce în ce mai deschise, iar imprimările sunt mai vesele. Cu colecțiile de fete vă puteți bucura de cele mai frumoase flori de primăvară. Nu numai pe rochii si rochițe, dar și pe jachete și pulovere. Pe tricouri vedem cele mai frumoase amprente botanice.

Îmbrăcămintea copiilor în 2021 este caracterizata prin combinarea numeroaselor tonuri de pământ. În linii mari, acestea sunt tendințele . Dar la urma urmei moda este despre alegerea a ceea ce ți se potrivește. Nu trebuie sa va faceți griji, pentru că există atât de multă culoare și atât de multă diversitate în ofertele existente in magazinul hainelor pentru copii Nurio, încât in mod sigur o sa găsiți și ceva potrivit pentru copii voștri.
Ați reușit să vă inspirați suficient în ceea ce privește tendințele în 2021? E timpul să cumpărați cele mai noi colecții de haine. În acest fel, îți poți îmbrăca copii în sezonul actual, conform ultimelor tendințe in materie de moda. Gândiți-vă si la faptul ca un gest mic poate provoca un zâmbet mare. Zâmbetul copiilor voștri.

Nu ratați viitoarele promoții de modă pentru copiii voștri în magazinul nostru online Nurio.
La noi vei găsi îmbrăcăminte la modă pentru fete si băieți pe care copiii tăi o vor adora! Modele ș
ic pentru băieți și fete de la Nurio, pentru că noi te surprindem întotdeauna cu ceva pentru fiecare gust și orice ocazie! Tăieturi elegante și material de înaltă calitate - toate acestea conduc pentru ca alegerea voastră să vă satisfacă gusturile si preferințele.

Cumpără cele mai moderne haine pentru copii online de la Nurio. Livrare GRATUITĂ disponibilă la comenzi de peste 300 lei. Cele mai recente tendințe in domeniul modei pentru copii. Cele mai noi articole de modă într-un singur loc.

Returnări și schimburi ușoare. ✔️
Serviciu client dedicat. ✔️
Cumpărături 100% sigure. ✔️
Calitate garantată a materialelor. ✔️

Nurio – din dragoste pentru copii. ❤️


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!