Vacanta de vara - o aventura pentru copilul tau (II)

Vacanta de vara - o aventura pentru copilul tau (II)
Dacă în exteriorul casei, posibilitățile sunt nelimitate, ce facem atunci când vremea nu este de partea noastră sau situația nu ne permite să ieșim?

Așa cum am spus în articolul anterior, Tv-ul, laptop-ul sau telefonul nu trebuie să fie principalul mod de a ține copilul ocupat în timpul liber. Cu toate acestea, joaca reprezintă cea mai importantă formă de învățare pentru cei mici. Iată câteva idei care să vă inspire.

1. Puzzle
Un joc care nu are vârstă și în care pot participa toți membrii familiei.  Fie că alegeți un peisaj din natură sau o imagine din povestea preferată a copiilor, garantăm că atenția tuturor participanților va fi cu greu distrasă.

2. Construcții
Copii adoră să construiască. Fie că e vorba de un garaj pentru mașini sau de un castel de prințese, un set de cuburi sau piese de construcții e ideal pentru orice joc.

3. Construcția unui cort
Dacă vremea nu vă permite să campați în aer liber, nicio problemă. Puteți improviza un cort din pături și perne, chiar în mijlocul sufrageriei. Puteți scoate instalația de brad și să impodobiți cortul cu ea, lumina contribuind la atmosfera specială. Nu uitați să luați si cartea preferată de povești. Puteți citi sau spune povești până adormiți.

4. Picnic
Dacă deja aveți cortul instalat în sufragerie, picnicul e ca și organizat. Pregătiți câteva gustări înainte să plecați în ”expediție” de care vă puteți bucura împreună în interiorul cortului vostru. Dacă nu știți ce să pregătiți pentru desert, puteți lua o lumanare mai mare la care să încălziți bezele.
Aveți grijă cu focul însă în rest, timpul petrecut împreună va fi special.

5. Boardgames
De la sudoku, nu-te-supăra-frate la monopoly puteți găsi o multitudine de jocuri potrivite tuturor membrilor familiei.

Indiferent de activitățile alese, cel mai important e să petreceți timp împreună.

Voi cum vă petreceți timpul cu familia?
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!